Vreme čitanja: oko 1 min.

Neviđena scena na Vimbldonu: Srpkinja nije mogla da veruje šta se desilo ispred nje tokom meča

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šou teniskih veterana

  • 3
Gael Monfis, Sten Vavrinka Printskrin: X/@Nadallica86

Sten Vavrinka i Gael Monfis, teniski veterani iz Švajcarske i Francuske, odigrali su u sredu veče na Vimbldonu istorijski meč koji, doduše, nije završen zbog slabog osvetljenja na terenu!

Taj njihov susret ostaće upamćen po tome što je najstariji na Vimbldonu u poslednje 53 godine, s obzirom na to da zbirno imaju 77 godina i 60 dana, odnosno dvojica su najstarijih igrača u muškom žrebu.

Međutim, neće se pamtiti samo po tim godinama - već i zbog onoga što se desilo u taj-brejku prvog seta, kada ni srpska sutkinja Marijana Veljović nije mogla da veruje šta se dešava.

Sten je vodio sa 4:3 u taj-brejku, na servis Monfisa, da bi pomenuti igrači ušli u debatu na francuskom jeziku oko toga da li je trebalo ponoviti prethodni poen.

Nije tu bilo nikakve svađe, naprotiv! Njih dvojica su veliki prijatelji, svoj prvi međusobdni duel odigrali su još pre 20 godina, a sve se na kraju završilo tako što su nasmejani došli do mreže kako bi se zagrlili.

Vredi pomenuti i to da su dobili neverovatne ovacije u trenutku prekida meča i ponovo će se na teren vratiti u četvrtak. Monfis je u prednosti, vodi 2:0 u setovima, dok je u trećem 5:5.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ag

    4. jul 2024 | 10:46

    Da nije teniser udala bi se za njega malo sutra..

  • Goran

    5. jul 2024 | 07:52

    Au šta uradi onako lepa žena od sebe. Da je bila ružna, imala veliki kriv nos pa da razumem, ovo mi nije jasno, šta je to?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA