Vreme čitanja: oko 1 min.

Milijarderka sa Vimbldona: Ova teniserka je bogatija od Novaka, Nadala i Federera zajedno

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno bogatstvo porodice Navaro

  • 17
Ema Navaro Foto: Schreyer / imago sportfotodienst / Profimedia

Da sport nije samo za siromašne dokaz je američka teniserka Ema Navaro, koja je ove godine debitovala na Vimbldonu i to veoma uspešno.

Ema (23), trenutno 19. teniserka sveta je i 19. nosilac Vimbldona za žene i uspela je u prva dva kola da savlada Kineskinju Vang i Japanku Naomi Osaku veoma ubedljivim rezultatom.

Ona je nedavno bila na 17. mestu na WTA listi i smatra se da je trenutno u veoma dobrom stadijumu karijere.

Takođe, osvojila je svoju prvu titulu u karijeri na nekom velikom turniru i sada ima priliku da se pokaže koliko vredi u svetu tenisa, a kao mladoj teniserki, njeno vreme tek dolazi.

Od nagrade je zaradila 1.074.546 dolara, međutim, oni koji priču poznaju nešto dublje znaju koliko je Ema zapravo "teška".

Naime, njena porodica je osnivač Šerman finansijske grupe još davne 1998. godine, a takođe ima veliki broj hotela i poseduje brojne teniske turnire u vrednosti od oko 300.000.000 dolara.

Konkretno njen otac se vodi kao prvo lice cele operacije, pa Ben Navaro vredi neverovatnih 1.5 milijardi dolara, što Emu čini najbogatijom teniserkom, bogatijom i od Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

(Telegraf.rs)

Video: Bilbordi za Novaka Đokovića širom Srbije: Velika čast za ponos ovog naroda!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MP

    4. jul 2024 | 10:47

    Pohvalno je za devojku sto se ne ponasa kao ostale bogatasice kojima se zivot svodi na trosenje porodicnog bogatstva. Mislim da joj je taj milion koji je zaradila sladji od tatinih milijardi. 👏👏👏

  • Mile

    4. jul 2024 | 09:18

    To njen tata ima

  • Bojan

    4. jul 2024 | 09:15

    Nije sve u parama ljakse jedne,menjao bi se Ben Navaro sa tih milijardu ipol za Djokovića,Nadala i Federera da postigne njena mezimica te rezultate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA