≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siner saglasan sa Novakom u jednoj stvari na Vimbldonu: "Potrebno je malo samopouzdanja, ali, da, pomaže..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

U jednom momentu, publika na Centralnom terenu je želela da Beretini odvede meč u peti set, iako bi verovatno zbog policijskog časa došlo do prekida. Ipak, nije došlo do toga

  • 0
Janik Siner Foto: Tanjug / AP

Janik Siner je nakon žestokog okršaja uspeo da savlada sunarodnika Matea Beretinija i da se plasira u treće kolo Vimbldona, a mnogi su primetili da prvi teniser sveta sada već ima čestu naviku i da kliza po legendarnoj travi kako bi došao do nekih neugodnih lopti.

Pre toga, Novak Đoković je naveo da mu u tim klizanjima pomaže znanje skijanja, na šta je i Siner odgovorio pozitivno.

- Da, verovatno to samopouzdanje da se odlučite i samo proklizate. Morate da dopustite taj potez svom telu i da sve to iskontrolišete umom. Da, skijanje može da pomogne u tom pokretu, svakako - kazao je Siner.

U jednom momentu, publika na Centralnom terenu je želela da Beretini odvede meč u peti set, iako bi verovatno zbog policijskog časa došlo do prekida. Ipak, nije došlo do toga.

- Veoma težak meč. Mateo je servirao sjajno, ali i ja sam u prva dva seta. Napravio sam nekoliko grešaka na početku trećeg seta, a nakon toga je samopouzdanje počelo da raste. Sve u svemu, dobar meč za obojicu, srećan sam što sam uspeo da zatvorim meč nakon četiri seta. Hajde da vidimo kako će sve izgledati u narednoj rundi - rekao je Siner, a baš u narednom kolu ga čeka Miomir Kecmanović.

(Telegraf.rs)

Video: Novak probao ukus trave: Pravi uvertiru za Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA