Vreme čitanja: oko 1 min.

Đere: "Moj lakat nije spreman za Top 50, možda čak i za Top 100, moram da se oporavim..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povreda, samo povreda...

  • 0
Laslo Đere Foto: Tanjug / AP

Laslo Đere je u jednom prevrtljivom meču koji je trajao dva dana eliminisan od strane Luke Puja sa 3:2 na startu Vimbldona, ali je bilo jasno da ne može sve da pokaže zbog konstantnog bola u laktu.

- Očigledno nisam u stanju da igram svoj najbolji tenis. Ne znam kako bih komentarisao meč, da li ima smisla. Imam u glavi šta treba da uradim. Ne bih pričao o tome sada posle meča, ali nakon par turnira je jasno... Žao mi je što me telo sprečava da pružim svoj maksimum i gubim ovakve mečeve.

Toplo-hladno tokom čitavog meča, a na kraju je završilo hladno...

- Prvi set sam ja zeznuo i to je tako. Treći set sam odigrao kao dan pre toga, na dosta dobrom nivou. Jednostavno, krene mi lakat da pravi probleme i onda krene kao lavina. Sve se sruši kao danas. Za drugi set sam ja kriv što sam izgubio, moja greška, ali za četvrti i peti set ne bih krivio sebe. Nije loš on igrač, ali je daleko od nekadašnjeg Puija. I da sam dobio meč, moj lakat nije spreman za ozbiljniji tenis. Kada to kažem, mislim na Top 50, možda čak i za Top 100, to je glavni problem.

Prebacivanje meča za drugi dan je bila neminovnost, jer je krajnje kišovito i raspored se stalno pomera.

- Nije mi drago, ali možda za lakat dobro. Ali, ni to me nije spasilo.

Jedan problem vodi do drugog.

- Krene lakat da zateže, igram sa drugim servisom, pa stanu noge 10 odsto, pa se odrazi na rezultati i onda uđem u neki strah, sve lančano.Da se oporavim i da bude na sto odsto, to je cilj - zaključio je Đere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA