Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši dečko Ane Ivanović iznenadno na Vimbldonu: Radi sa finalistkinjom, a imaju specifičan dogovor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svakako, dobro je videti Fernanda ponovo na terenima

  • 1
Fernando Verdasko Foto: AP/Tanjug

Ons Žaber se instalirala u vrh svetskog tenisa, igrala je tri Grend slem finala, a sada je odlučila da produži saradnju sa trenutnim trenerom kojeg su mnogi zapazili na treningu na Vimbldonu - Fernandom Verdaskom.

Sve je počelo u Madridu kada je Isam Dželali, glavni šef struke, bio sprečen da sa Tunišankom učestvuje na turniru u Madridu.

- Pokušavam da unesem tog španskog mentaliteta, izgleda da nije loše to imati. Bliski smo prijatelji, a upravo je dobio i treću bebu, tako da imamo energiju i nove bebe u timu! Pomoći će mi ove nedelje, nadam se da ćemo moći da sarađujemo i u nastavku sezone - rekla je Žaber.

Eto, ispostavilo se da je Verdasko i iz sezone šljake prešao na travnatu podlogu sa bivšom finalistkinjom Vimbldona, te da će raditi sa njom i na legendarnom takmičenju gde je viđen u Orangi centru.

Inače, u srpskoj javnosti je Verdasko ranije bio poznat kao bivši dečko Ane Ivanović, ali je ostavio ogroman trag na tenis i bio prilično nezgodan protivnik za svakog u svojoj eri. Mnogo govori i njegov status Top 10 igrača.

Ove godine je radio i sa Abdulom Šelbajhom, mladom teniskom nadom za koju tvrde da bi uskoro mogla da se probije do neviđenih visina.

Svakako, dobro je videti Fernanda ponovo na terenima. Sada mu je 40 godina, a poslednji meč je odigrao krajem prošle godine u Sevilje. Čelendžeri su mu bili meta, ali je sada determinisan da drugima pomaže u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA