≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golih grudi završila na naslovnici pred Vimbldon, pa 1. kolo turnira igrala u venčanici i pobedila

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doduše, morali su malo da je rekonstruišu

  • 1
Marta Kostjuk Foto: AP/Tanjug

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk definitivno je obeležila ovogodišnji početak Vimbldona, i to ne samo zbog pobede u 1. kolu - več zbog detalja koji i nisu toliko vezani za igru!

Nakon što se pred početak turnira fotografisala golih grudi i kao takva završila na naslovnoj strani, Marta je u ponedeljak izašla na teren u venčanici. Da, dobro ste pročitali: Ukrajinka je protiv Rebeke Sramkove nastupila u haljini u kojoj se udala prošlog novembra.

O čemu se, zapravo, radi?

Kada se udavala za svog partnera Džordža Georgija, marta je na sebi imala "najtehničniju venčanicu ikada" - komad koji je dizajnirala sa svojim sponzorom teniske odeće "Vilson". Bio je to neobičan izbor s obzirom da je brend uglavnom poznat po reketima i sportskoj robi.

- Ideja i priča iza ove haljine je, mislim, ubedljivo jedna od najboljih u tenisu - jasna je Marta.

Ove godine su napravili korak dalje, rekonstruisali su venčanicu i pretvorili je u Kostjukov komplet za mečeve. Tako je Ukrajinka izašla na teren noseći belu haljinu sa v-izrezom, otvorenih leđa sa preklopom na dugmad koje je skinula da bi igrala.

- Mislim da ću posle Vimbldona staviti ovu haljinu u ram i okačiti je negde na zid. To će definitivno biti jedan od vrhunaca mog života i moje karijere. Mislim, šta još možete da tražite - napisala je Marta na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    3. jul 2024 | 15:14

    Ништа се није променило - и даље су главне Украјинке и Молдавке...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA