≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anonimus pobeđivao Sinera i Alkaraza, pa dao hit izjavu na pitanje kako će igrati protiv Đokovića

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I sam Đoković nikad nije čuo za njega...

  • 0
Džejkob Firnli Printskrin: Instagram/keagan.polk

Nije Novak Đoković imao nikakvih problema na startu Vimbldona, bukvalno je pregazio Čeha Vita Koprivu u tri seta, dok bi u narednoj rudni trebalo da ima još lakši posao!

Rival mu je Britanac Džejkob Firnli koji nikada do sada nije nikada igrao Masterse i Grend slemove, iako su mu 22 godine. Međutim, može da se pohvali da je pobeđivao Karlosa Alkaraza i janika Sinera.

Doduše, bilo je to u juniorskim danima, da bi njihove karijere krenule u potpuno drugačijim pravcima. Alkaraz i Siner osvajaju grend slemove i zarađuju milione, dok je Firnli izabrao fakultet u SAD.

- Igrao sam protiv Alkaraza kada je on imao možda 14, ja 17. Siner, igrao sam sa njim kad smo možda imali po 15. Očigledno je da su koraci koje su napravili u svojim karijerama bili mnogo veći od mene. Način na koji igraju je neverovatno. Mislim da od tih pobeda zaista ne mogu ništa da uzmem - rekao je Firnli

Pre nego što je izbacio Španca Alehandra Moro Kanasa, njegov jedini profesionalni meč na ATP turneji odigrao je prošle nedelje u Istbornu gde je bio poražen u prvom kolu.

Na pitanje kako će igrati protiv Novaka Đokovića, dao je hit izjavu:

- Nemam pojma! Gledao sam toliko video snimaka o njemu. Ne izgleda da ima mnogo mana u njegovoj igri. Samo ću pokušati da uživam u tome, igraću svoju igru na terenu i videti šta će se desiti

Đoković je priznao da ne zna apsolutno ništa o svom rivalu.

- Nisam ga video kako igra. Tako da ću morati da uradim domaći zadatak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA