Vreme čitanja: oko 1 min.

Prekinut meč Lasla Đerea u Londonu: Srpski teniser osvojio prvi set, pa posle ogromnog preokreta izgubio drugi

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I zatražio je i medicinski tajmaut...

  • 0
Tenis Laslo Đere Artur Kazo Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Laslo Đere nije završio svoj meč prvog kola na Vimbldonu večeras, pošto ga je prekinuo mrak. On je u momentu prekida protiv Luke Puja imao rezultat 1:1 u setovima (6:3, 6:7).

Sve je delovalo jako dobro po Lasla na startu meča, pošto je pronašao svoju igru protiv Puja i u prvom setu stigao je da napravi dva brejka.

I drugi set je krenuo fenomenalno, pošto je poveo sa 4:1 uz brejk prednosti, a onda - baš loša serija. Krenuo je Puj da ga sustiže, obezbedio je tajbrejk i tamo je posle mase mini-brejkova, Francuz je dobio odlučujući gem sa 7:4.

Da stvar bude još gora, baš pred pauzu, Đere je zatražio i medicinski tajmaut, tako da nam ostaje da se nadamo da je sve kako treba i da će moći da igra sa Pujom.

I nije to jedina loša stvar za srpskog tenisera, jer će on morati da sačeka da prvo sutra svoj meč na Terenu br. 11 završe Kentan Ali i Kristofer Jubenks, tako da se ne očekuje da će igrati pre 14.30 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Evo koliko košta operacija meniskusa kolena: Ušli smo u bolnicu u kojoj je operisan Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA