Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kada Miomir Kecmanović igra za plasman u treće kolo Vimbldona protiv Talona Grikspora iz Holandije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holanđanin i Srbin su se sastali nedavno u s'Hertogenbošu

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug / AP

Srpski teniser, Miomir Kecmanović saznao je kasno večeras kada će izaći na teren u drugom kolu Vimbldona, a preko puta mreže biće Talon Grikspor iz Holandije.

On će biti drugi po rasporedu na Terenu br. 17, tako da se njegov izlazak na teren očekuje ne pre 14.00 časova, ukoliko ne bude i padavina u Londonu.

Pre njega će na teren izaći Magda Linet iz Poljske i Elina Svitolina iz Ukrajine, a to je meč koji u najavi može da donese malo veću borbu.

Inače, Kecmanović i Grikspor su igrali u s'Hertogenbošu pre samo tri sedmice, kada smo videli pobedu Holanđanina u tri seta i u sva tri je odigran tajbrejk.

Već oko 12.00 časova ćemo na terenu videti Dušana Lajovića i Sumita Nagala, koji u dublu igraju protiv Pabla Martineza i Haumea Munara, jer je njihov meč prvi na Terenu br. 5.

Preostao je još okršaj Aleksandre Krunić i Šuko Aojame u dublu protiv Dolhajd i Kravčuk i on je poslednji na Terenu br. 10, tako da neće krenuti pre 17.30 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić pričao o podršci Novaka Đokovića na meču sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA