Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković se rastužio zbog Endija Marija: "On je primer za mlade koji se bune na sve i svašta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser veliki je prijatelj sa Britancem

  • 0
Novak Đoković, Vimbldon 2023 Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom nad Vitom Koprivom iz Češke Republike u tri seta - 3:0 (6:1, 6:2, 6:2).

Na konferenciji za medije, Đoković je dobio mnoga interesantna pitanja, a Britanci su naravno želeli da saznaju šta Novak misli o povlačenju Endija Marija iz singla.

On će i pored toga zaigrati u dublu sa bratom Džejmijem, ali je Noleta sve to rastužilo, jer ističe da je Endi legenda ove igre.

- Tužna vest da se povukao iz singla (Endi Mari, prim. aut), čuo sam da igra dublove... Nadam se da će igrati naredne godine, znam ga, pokušaće. Veoma je uporan, legenda igre, bivši broj jedan, igra na šljaci da bi se vratio u sami vrh. Velika inspiracija, svima nama. Veliki profesionalac. Njegov pristup je nešto za izučavanje. Gura i gleda koliko daleko može sa veštačkim kukom, to je prava inspiracija i primer za mlade koji se bune na sve i svašta. Ostavio je veliki trag, ali mi nešto govori da će nastaviti. Ima puno pravo da kaže sam kada je kraj, ali on nastavlja.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić pričao o podršci Novaka Đokovića na meču sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA