Vreme čitanja: oko 2 min.

GOAT gledao GOAT-a: Novaka iz lože na Vimbldonu bodrio velikan sporta koji ga obožava

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Roni O'Saliven je veliki Đokovićev navijač i nije želeo da propusti njegov meč na Centralnom terenu

  • 0
Novak Đoković, Vimbldon 2024 Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković vratio se na teren mesec dana nakon što je imao operaciju kolena i pokazao da je pravo čudo prirode.

On je "preslišao" Vita Koprivu u prvom kolu Vimbldona i najavio da može da se vrati u vrhunsku formu i bori za trofeje na najvećim takmičenjima, što posebno uliva optimizam pred Olimpijske igre.

Prvi Novakov meč nakon povrede želeli su da gledaju mnogi poznati, pa je tako tu bio i legendarni Roni O'Saliven.

Najbolji snukeraš svih vremena, koji je inače i veliki navijač Novaka Đokovića, nekoliko puta je bio u kadru tokom TV prenosa.

Svojevremeno je Roni O'Saliven za Telegraf pričao kako bi voleo da zaigra sa Novakom partiju snukera, ali i tenisa.

- Dobar sam u tenisu. Siguran sam da sam bolji u tenisu nego što je Novak u snukeru - kazao je O'Saliven za Telegraf svojevremeno kada je upitan da li bi voleo da odmeri snage sa Novakom u njihovim sportovima.

Inače, O'Saliven je prognozirao da će Novak Đoković osvojiti najviše Grend slem titula i kada nije bio rekorder i isticao je da je on GOAT, i pored toga što ima konkurenciju u vidu Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji takođe pretenduju na tu titulu najboljeg svih vremena.

- Svi, bilo da igraju fudbal, golf, tenis ili hokej, kojim god sportom da se bave, gledaju Đokovića. On je u vrhu sa najboljim sportistima u bilo kom sportu… on je jednostavno šampion šampiona.

- Morate da se divite Đokoviću. On je najbolji igrač svih vremena i osvojiće najviše Grend slemova u istoriji tenisa. Tu su i Rodžer Federer i Rafael Nadal, njih trojica su fenomenalna pojava za sport. Ako se uporedimo Novak i ja, imamo različite stilove igre, više sam sličan Federeru. Rodžer ima samopouzdanja, ali Novak je više neka mešavina stilova i sve ima u sebi. Ovde imate Rodžera, ovde Rafu... Novak je tu u sredini, ima deo Rodžera i ima deo Rafe. Mora da mu se oda priznanje da je jedan neverovatan igrač sa neverovatnim talentom. Uvek smo znali da će biti poseban, ali kada je počeo sa dijetama i kada je podigao igru na neki sledeći nivo, to je bila prava stvar - rekao je svojevremeno Roni O'Saliven za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Bilbordi za Novaka Đokovića širom Srbije: Velika čast za ponos ovog naroda!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA