≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strašne scene na Vimbldonu: Rubljov krenuo da se "samopovređuje", publika ga izviždala, on ispao u prvom kolu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatne scene na terenima "Ol Ingland Kluba"

  • 0
Andrej Rubljov Foto: Tanjug / AP

Ruski teniser i trenutno šesti na planeti, Andrej Rubljov doživeo je totalni šok na otvaranju Vimbldona, pošto je poražen od potpunog anonimusa, argentinskog igrača Franciska Komesane iz Argentine u četiri seta - 1:3 (4:6, 7:5, 2:6, 6:7).

Ono što je ipak posebno ostalo upečatljivo sa ovog meča jeste ponašanje Andreja Rubljova. On je još jednom uz pomoć svog reketa počeo da udara po kolenu jako i u kontinuitetu, nakon jednog promašenog udarca, što je nateralo publiku da mu zviždi. Zaista je sve to izgledalo krajnje neprijatno.

Od samog početka se videlo da Rubljov nema dobru igru i da previše srlja. Tako je Argentinac napravio brejk na 2:3 u prvom setu i potom ga zadržao do samog kraja, jer brejk lopte nije ni bilo.

Uspeo je Rubljov da uzvrati u drugom setu i činilo se da pronalazi svoj ritam. I dok je mogao već na 5:4 da završi posao, jer je imao tri brejk i set lopte, kada već nije uspeo, jeste dva gema kasnije i izjednačio na 1:1.

A onda - totalna katastrofa. U trećem setu je Rubljov uspeo da uzme samo dva gema, dok je u četvrtom sve išlo do tajbrejka gde je Rus poklekao pod pritiskom i ključni gem izgubio sa 7:5.

Komesana u narednom, drugom kolu igra sa Adamom Voltonom, koji je izbacio Federika Koriju iz Argentine.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić pričao o podršci Novaka Đokovića na meču sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA