≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kirjos gostovao u čuvenoj emisiji, pa govorio o Đokoviću: "Sad ga više nije briga..."

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On savršeno preuzima ulogu lošeg momka", poručio je Nik

  • 1
Nik Kirjos Printskrin: X/@PiersUncensored

Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je da nije siguran da će se vratiti "belom sportu" nakon što je odigrao samo jedan meč u 2023.godini, dok ujedno propušta Vimbldonu drugu godinu zaredom!

Kirjos je to otkrio u razgovoru a čuvenim novinarom Pirsom Morganom, u emsiji "bez cenzure", gde se dotakao i Novaka Đokovića i razlici između jučerašnjeg i današnjeg Noleta, odnosno u tome da mu više nije potrebno priznanje da se oseća voljenim.

- Na početku, kada sam gledao Novaka, video sam da je došao na teren sa ciljem da se dopadne, da ima sve „glasove“, a takođe je patio što ga smatraju lošim momkom. Sada to više nije tako, nije ga briga, to ga motiviše. On savršeno preuzima ulogu lošeg momka - jasan je Kirjos.

Nik je poslednji meč odigrao u Štutgartu u junu prošle godine, dok se u međuvremenu pojavila i informacija da je nedavno bio podvrgnut „tajnoj operaciji“ zbog problema sa zglobom zbog kog se borio da čak i otvori vrata automobila.

I dok se još oporavlja od operacije, imao je dosta vremena da razmisli o svojoj budućnosti.

- Iskreno sam razmišljao o tome da li je vredno da radim sve ovo? Nisam imao poboljšanje u zglobu koje sam želeo... Kao, možda se nikada neću vratiti na taj nivo. Nisam imao toliko uspeha, da kažem kao Endi Mari ili Novak, ali sam se odlično proveo, i imao sam više uspeha nego većina sportista. Tako da ne mogu da budem sebičan u želji za više.

Kao igrač neće biti na Vimbldonu, ali je u međuvremenu dobio posao i radiće za BBC komentarišući odabrane utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    2. jul 2024 | 13:02

    Браво за Кирјоса! када овакав ас сконта Новака, онда га и шира јавност упозна боље(Новака), јер је Кирјос у фазону увек био --- журке,цирка,цицике--- тенис афтер. то ове генерације воле па га прате и упознали су Новака преко Кирјоса искрено речено...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA