≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada htela da se uda za Novaka, sada polugola završila na naslovnoj strani: Teniserka šokirala pred Vimbldon

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smelo izdanje Marte Kostjuk

  • 5
Marta Kostjuk Printskrin: Instagram/martakostyuk

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk izazvala je veliku pažnju javnosti pred početak Vimbldona, jer je polugola završila na naslovnoj strani magazina "Vogue."

Marta, inače 18. igračica sveta, svoje učešće na trećem ovosezonskom Grend slemu počinje u sredu protiv Darije Savil iz Australije, a nema sumnje da će mnogima na tribinama u glavi biti pomenute slike.

A tamo je Marta pozirala golih grudi, mada je iste prekrila rukama kako ne bi prešla granicu pristojnosti. Sve što je nosila je bila bela najlonska suknja-šorts.

Iako je ovaj broj izašao pred Vimbldon, prvobitna ideja je da se na ovaj način najave Olimpijske igre, a upravo na to je Marta i aludirala svojim komentarom na Instagramu.

Inače, Marta vodi žestoku borbu protiv ruskih i beloruskih igračica nakon rata u kom se našla njena zemlja. Štaviše, čak je odbila i da igra jedno finale kada je videla ko će joj biti protivnica.

Zanimljivo, Marta je kao devojčica htela da se uda za Novaka Đokovića.

- Želela sam da se udam za njega kad sam bila mala, ali sam prestala o tome da razmišljam kada sam napunila 13 godina. Nema šanse! Razlika u godinama je prevelika - našalila se svojevremeno, kada se setila dečjih maštarija.


(Telegraf.rs)

Video: Eženi, poprskaj i nas: Tenserka podelila vrele snimke u bikiniju dok sređuje dvorište

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    2. jul 2024 | 08:57

    Bolja od one njegove ubledele

  • Neko

    2. jul 2024 | 08:56

    I samo su godine razlog? Kako da ne.

  • vukodlak

    2. jul 2024 | 11:51

    Šta je ona htela,to je njena želja ??Ah ta pusta želja , osta neostvarena ,???Želja i snovi ,uvek se mimoidju ,i ostaju snovi!!!!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA