≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan Srbin već otpao sa Vimbldona: Lajović bez šanse protiv Dimitrova!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma ubedljivo je bilo...

  • 0
Dušan Lajović Foto: Telegraf

Srbija je već izgubila jednog predstavnika na Vimbldonu, pošto je Dušan Lajović u tri seta poražen od Grigora Dimitrova u prvom kolu trećeg Grend slem turnira u godini, gde je po setovima bilo 6:3, 6:4, 7:5.

Sam meč nije dugo trajao, tek jedan sat i 46 minuta je bilo dovoljno Dimitrovu da savlada srpskog tenisera.

Već od samog starta meča je bilo jasno da Lajović jednostavno ne može da parira dosta bolje rangiranom teniseru. Tek 28 minuta je bilo potrebno u prvom setu da Bugarin povede sa 1:0 i tako već stekne obimnu prednost.

Drugi set je Dimitrov otvorio brejkom, praktično je već tu bilo jasno da Lajović ne može da parira, jer u prva dva seta je imao tačno nula brejk lopti!

Svoju priliku je Duci video teć u trećem setu, iskoristio je prvu brejk loptu i poveo sa 0:2 u gemovima, ali čak ni ovde nije sačuvao svoj servis, ispustio je tu prednost u sedmom gemu kada je bilo 4:2 za njega.

Potom, Dimitrov je napravio još jedan brejk i tako poveo sa 6:5, te mu je bilo lako da svojim servisom prođe u naredno kolo.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković "sparinguje" sa Dušanom Lajovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA