≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbijo, Novak kreće: Evo kada Đoković igra prvi meč na Vimbldonu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svim snagama ka novoj Grend slem tituli

  • 5
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/John Walton/PA

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u utorak će zabeležiti prvi zvanični nastup na ovosezonskom izdanju Vimbldona, a organizatori legendarne smotre su odredili i tačan termin njegovog meča.

Novak će ne pre 16.30 časova na Centralnom terenu protiv Vita Koprive započeti novu poteru za 25. Grend slem titulom u karijeri. Njegov meč je drugi po programu.

Pre njega će igrati Džesika Buzas Maneiro i prošlogodišnja pobednica u ženskoj konkurenciji Marketa Vondroušova.

Češki predstavnik se nalazi izvan svetskih Top 100, prevashodno se takmiči na Čelendžerima, a sada će imati prvi put u karijeri šansu da igra protiv Đokovića.

Pobednik ovog duela ide na boljeg iz okršaja Džejkoba Firnlija, Britanca sa vajld kartom, i kvalifikanta Alehandra Moro Kanjasa.

Kako papir sam govori, Novaku bi prva dva kola trebalo da izgledaju kao trening, shodno tome da se niko od ovih tenisera ne nalazi u prvih 100 tenisera sveta.

Nakon toga, naravno, postaće nešto teže, ali do tada ćemo biti uvereni da se Srbin skroz oporavio od povrede i operacije kolena.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić pričao o podršci Novaka Đokovića na meču sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA