Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak govorio o povredi i operaciji kolena, pa otkrio: "To mi je dalo veru..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pričao je Novak o fudbalerima Srbije, turnirima, izjavi Alkaraza, a posebno je govorio i o povredi i operaciji kolena

  • 0
Novak Đoković Foto: Telegraf.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na predstojećem Vimbldonu, a tim povodom održao je i konferenciju za medije, na kojoj se dotakao mnogih tema.

Pričao je Novak o fudbalerima Srbije, turnirima, izjavi Alkaraza, a posebno je govorio i o povredi i operaciji kolena, od koje se još uvek oporavlja.

- Osećam se dobro! Da, hajde da pričam odmah o kolenu... Kada se to desilo na RG, odlučio sam odmah da se operišem. Bilo je nedaumica oko Vimbldona, ali je dosta igrača imalo te zahvate. Evo, recimo, Tejlor Fric, Vavrinka, Lindsi Von, podelili su svoja iskustva i to mi je dalo veru da će biti dobro. Da ću moći da igram Vimbldon. Došao sam u nedelju, imao sam nedelju dana dobrih treninga, veoma jakih treninga. Sa Sinerom, Tijafoom, Medvedevom i evo danas sa Runeom, sve igrači koji igraju dobro na travi. To su situacije gde sam testirao koleno i koleno je odlično reagovalo. To je bio dobar znak da učestvujem, igram u utorak i samouveren sam i siguran u koleno. Do sada je sve pozitivno - rekao je Novak.

Podsetimo, Novak će igrati protiv Vta Koprive iz Češke, u prvom kolu.

(Telegraf.rs)

Video: Novak probao ukus trave: Pravi uvertiru za Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA