Vreme čitanja: oko 1 min.

Međedović razgovarao sa Đokovićem oko nastupa na Vimbldonu: "Želi da igra, proveravao sam kako se oseća"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nažalost, Hamada nećemo gledati u glavnom žrebu, ali se nadamo da će tamo biti Nole

  • 0
Novak Đoković i Hamad Međedović Foto: TSS

Srpski teniser, Hamad Međedović juče je nažalost poražen u drugom kolu kvalifikacija od Beibita Žukajeva iz Kazahstana u tri maratonska seta, tako da ga nažalost nećemo gledati u glavnom žrebu trećeg po redu Grend slema u sezoni.

Ostaje velika žal što nećemo videti najboljeg mladog tenisera Srbije na Vimbldonu, a i dalje ostaje pitanje da li će se i trenutno naš prvi reket, Novak Đoković pojaviti u žrebu.

Odluka bi trebalo da padne u toku današnjeg dana nakon treninga sa prvim na svetu, Janikom Sinerom iz Italije, koji će testirati Noletovu izdržljivost nakon operacije koju je imao u Parizu pre dve sedmice.

Ipak, Hamad Međedović otkrio je u razgovoru sa medijima u Engleskoj da je razgovarao sa Novakom oko operacije i eventualnog nastupa na Vimbldonu i čini se da su signali pozitivni.

- Pričali smo nakon operacije. Stalno sam proveravao kako se oseća. On želi da igra. Očigledno je u dobroj formi, čim je došao ovde. Stvarno mu želim da bude zdrav i spreman. Nadam se da ćemo ga gledati na Vimbldonu - rekao je Međedović.

On je otkrio i zbog čega je tenis tako popularan u Srbiji.

- Imamo veliku populaciju u Srbiji koja igra tenis godinama. Nije to nimalo čudno, jer imamo Novaka, najboljeg tenisera svih vremena, najboljeg sportistu na sveti. Po mom mišljenju, najboljeg ikada. Imamo isto dosta dobrih igrača koji igraju sada, kao i onih bivših. Mislim da Srbi vole da igraju tenis. Uživaju u sportu. Imamo dosta uspeha u njemu. 

(Telegraf.rs)

Video: Tadić pričao o podršci Novaka Đokovića na meču sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA