Novak Đoković uskoro donosi odluku o Vimbldonu! Sutra će odigrati trening meč sa Janikom Sinerom

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski teniser je juče gledao nacionalni tim Srbije u fudbalu na Euru

Prekinuo je Novak Đoković juče nakratko svoje pripreme, otišao u Minhen kako bi ispratio meč reprezentacije Srbije protiv Danske na Evropskom prvenstvu, ali je sada vreme da se ponovo vrati reketu. I uskoro će odlučiti da li će na kraju i nastupiti na Vimbldonu.

Bojazan naravno postoji zbog povrede koju je doživeo na Rolan Garosu protiv Franciska Serundola, zbog čega je od strane doktora Geromete operisan u pariskoj bolnici "Ramsay Sante".

Zbog toga je Novak istakao da će ići od dana do dana i da će uskoro, pre samog žreba doneti konačnu odluku oko toga da li će nastupiti na trećem po redu Grend slemu u kalendarskoj godini.

A koliko sutra će moći tačno da oseti da li je dovoljno spreman za londonsku travu, pošto će odigrati trening meč sa trenutno prvim teniserom na planeti, Janikom Sinerom iz Italije.

Ako sve bude kako treba, Novaka ćemo gledati na žrebu, a interesantno je da je Nole pre odlaska u Minhen odigrao i jedan set protiv Tijafoa i da ga je dobio u tajbrejku sa 7:5.

Svi se nadamo da će Đoković biti u žrebu i da će nas obradovati novim dobrim rezultatima na Vimbldonu.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić pričao o podršci Novaka Đokovića na meču sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA