Zašto Gael Monfis nije sa Svitolinom na Vimbldonu: Postoji dobar razlog što ne daje podršku Ukrajinki

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Njih dvoje su već neko vreme u braku

Piše Elina Svitolina neke od najlepših stranica svoje karijere. Sjajna Ukrajinka upravo igra protiv Markete Vondurošove za plasman u finale Vimbldona. Ali ono što je nekako svima zapalo za oko jeste da na ovom turniru nema podršku svog muža - Gaela Monfisa.

On se nalazi kući i pratiće svoju izabranicu i navijaće za nju svim srcem kao da je u Londonu. Dejli Mejl objašnjava i zbog čega simpatičnog Francuza nema u njenom boksu ove godine na Otvorenom prvenstvu Engleske.

Razlog je vrlo logičan, pošto je Svitolina odlučila da se vrati na teren samo šest meseci posle porođaja. Gael se sada brine o njihovoj ćerki Skai.

Može se reći da Monfisu ova pauza dobro dolazi, pošto se takođe oporavlja od povrede koju je doživeo na Rolan Garosu, kada je morao da se povuče iz meča drugog kola protiv Holgera Runea.

Štaviše, Svitolina se našalila na to što Gaela nema uz nju na terenima Ol Ingland Kluba.

- Hoće da se vratim zato što je preumoran. Ali sve je kako treba. Kaže mi da je dobro dok ja igram dobro. Uživa u tome. Sada je zajedno sa našim mamama, tako da imamo veliki tim koji se brine o Skai - rekla je jednom prilikom Elina Svitolina ili bolje rečeno Elina Monfis.

(Telegraf.rs)

Video: Nole spreman za nastavak meča protiv Hurkača: Zagrevanje Đokovića koje nas vraća u detinjstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA