"Znam da ste očekivali Novaka, ali...": Sabalenka upala pre Đokovića na konferenciju i nasmejala novinare

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Najbolji srpski teniser je u poslednjem momentu promenio termin konferencije

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ostvario je pobedu protiv Huberta Hurkača posle koje se plasirao u četvrtfinale Vimbldona, a vrlo brzo posle susreta bilo je planirano da ode na konferenciju za medije.

Ona je bila zakazana za 18.30 časova, potom je pomerena za 18.45 časova, a baš u tom momentu je spiker najavio da je Novak na putu ka sali i da će vrlo brzo biti ispred predstavnika sedme sile.

Međutim, baš kada su svi očekivali da se na vratima pojavi Novak, kroz njih je prošla beloruska teniserka, Arina Sabalenka, koju su svi u sali zapanjeno pogledali.

- Znam da ste očekivali Novaka, ali evo mene... Iznenađenje! - rekla je Sabalenka i nasmejala sve prisutne.

Potom je na samom početku konferencije i prokomentarisala našeg Novaka, istakavši da sa njim ima jako lep i prijateljski odnos.

- On je sjajan momak, svaki put kada ga pitam o savetu on mi ga da. Drago mi je što imam Novaka za prijatelja i veoma poštujem njegove savete - rekla je Arina.

Isto tako, lepe reči imala je i o Miri Andrejevoj iz Rusije, koja se sa samo 16 godina plasirala u završnicu Vimbldona.

- Ona je sjajna igračica, ja kad sam imala 16 sam slala loptice okolo. Biće u vrhu vrlo brzo, radi ono što treba i igra sjajnu igru. Dakako, biće brzo među najboljim - komentarisala je Sabalenka.

Ponovo nije bilo rukovanja između nje i ukrajinske teniserke, Eline Svitoline, posle meča, a Arina smatra da organizatori treba da pojasne publici zašto je to tako.

- Verovatno bi bilo dobro da znaju zašto se ne rukujemo, da zna publika zbog čega neće biti rukovanja. Na inicijativu da bi možda moglo i trebalo da se najavi da neće biti rukovanja zbog političke situacije.

(Telegraf.rs)

Video: Nole spreman za nastavak meča protiv Hurkača: Zagrevanje Đokovića koje nas vraća u detinjstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA