"Uspeo sam da pobegnem iz zatvora": Srbi iz Australije došli na doček Novaka Đokovića

 
 ≫ 
  • 0

Grupa ljudi stigla je čak iz Australije, a jedan od njih poručio je da će njegova ćerkica trenirati kod Novaka u akademiji

Veliki broj ljudi, negde oko 10.000, došao je ispred Starog dvora u Beogradu da pozdravi Novaka Đokovića - šampiona ovogodišnjeg Vimbldona!

Među njima je bio i jedan srpski državljanin koji živi u Australiji, a koji je stajao u prvim redovima sa "trobojkom" u rukama. Za naš portal kratko je rekao:

- Ja sam Bane Ivanović, Resavac... Gledao sam Noleta, imate ovde Noletov autogram, ima ga dva-tri puta, slikao sam se sa Novakovim reketom kojim je osvojio Australijan open. Ja sam Srbin i živim daleko, ne volim da kažem da sam odatle. Nažalost, tamo živim, uspeo sam da pobegnem iz zatvora, došao ovde na tri-četiri meseca. On je divan, to je način da mu priđem tokom treninga, da dođe da potpiše zastavu, ostavi sve Kineze. Mora da se razradi taktika - poručio je Ivanović.

Takođe, tu je bio još jedan navijač koji je sa ćerkom stigao iz Australije.

- Mi smo danas došli iz Australije. Žao nam je što nije igrao u Melburnu i hteli smo da ga vidimo ovde, znali smo da će pobediti. Da ga vidimo ovde kući. Ja sam ovde prvi put. Ovde je vrlo lepo. Ja kada pogledam sada kakvo je stanje, moja ćerka će trenirati kod Đokovića u akademiji, videćemo kako će to ići.

Razumem to, zato kažem, nama je bilo mnogo žao što je došao i morao da čeka tri-četiri dana da li može da igra i posle kad su rekli da ne može, nismo mogli da shvatimo... I možda i US open. Moraju da ga puste, najbolji je na celom svetu - rekao je ovaj gospodin na srpskom, a onda se nadovezala njegova ćerka na engleskom jeziku:

- Volim njegov borbeni stav. Volim njegov stil igre, kako se bori. Nadam se da ću naučiti da igram na šljaci, pošto je u Australiji uglavnom sve na betonu ili travi.

Video: Otac i ćerka danas došli iz Ausralije na doček Novaka: Znali smo da će pobediti

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA