Procurila prva informacija o Nadalu posle povrede stomaka

 
  • 24

Rafa je rekao da ne zna da li će igrati polufinale, ali posle ovoga šanse za to rastu

Rafael Nadal je u neverovanom meču savladao Tejlora Frica u kojem je bio jači i od povrede stomačnog mišića, koja ga je mučila.

Delovalo je u jednom momentu da će Nadal predati meč, i sam je priznao da je razmišljao o tome, ali se na kraju nije odlučio na taj potez i ispostavilo se da je bio u pravu, jer je uspeo posle super-tajbrejka da slomi otpor Amerikanca.

Posle meča je Nadal rekao da ne zna da li će biti u stanju da igra polufinale protiv Kirjosa i da mora da obavi analize i konsultacije sa lekarima.

- Ako vam nešto sada budem rekao ispašću lažov. Ne znam ništa u ovom trenutku i ne mogu ništa o tome da vam kažem. Moram da obavim preglede i konsultacije sa lekarima - rekao je Nadal posle pitanja da li će biti spreman da igra meč polufinala.

Španski mediji ipak su sada objavili i prvu informaciju o Nadalu, a to je da je zakazao trening na terenu broj 10 od 13.30 do 14.30, koji je takođe otvoren za javnost.

Ovo njegove navijače može samo da raduje i da bude znak da će Španac ipak da se pojavi na Centralnom terenu u petak u duelu protiv Nika Kirjosa.

(Telegraf.rs)

Video: Jedan od najbržih golova ikada u Superligi Srbije: OFK Beograd zatresao mrežu u 29. sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    7. jul 2022 | 12:54

    Neces ispasti lazov jer vec jedi lazov, prenemazes se celu godinu kao ne zanimaju te rekordi,pa sto se onda sakatis ako si stvarno povredjen,Nole barem posteno kaze da mu je stalo do rekorda,pa ako izuzmes kintu to i jeste motiv Gotivio sam ga ali zadnje vreme je tezak retard sa izjavama i uopste

  • Xx

    7. jul 2022 | 13:01

    Ispašće lažov? Pa ti već jesi lažov.

  • Srle

    7. jul 2022 | 12:52

    Čist folirant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA