Atletiko Madrid doveo reprezentativca Brazila za 20 miliona evra!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jorgandžije rešile problem na poziciji štopera, koji je nastao odlaskom Dijega Godina

Imamo još jedan završen fudbalski transfer! Reprezentativac Brazila Felipe, koji je poslednje tri sezone nastupao za portugalski Porto, karijeru će nastaviti u Atletiko Madridu.

U saopštenju iz madridskog kluba potvrđeno je kako da će brazilski defanzivac Felipe Augusto de Almeida Monteiro u sredu potpisati ugovor koji će ga za Atletiko vezati naredne tri sezone.

Iz Atletika navode kako je plan da Felipe, koji igra na poziciji stopera, popuni prazninu u odbani koja je nastala odlaskom Urugvajca Diega Godina, sada novog člana Intera.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Atlético de Madrid (@atleticodemadrid) on

Felipe (30) je 2016. godine iz brazilskog Korintijansa za dva miliona evra prešao u Porto, a tokom poslednje sezone provedene u Portugalu privukao je pažnju brojnih fudbalskih stručnjaka u Evropi.

Iz Porta su ranije saopštili da je 28. maja postignut dogovor oko prelaska Felipea na Metropolitano, te da će ovaj transfer iznositi 20 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA