Kirjos pecnuo Sinera zbog devojke, nije mu čestitao posle US Opena, pa ga brutalno prozvao zbog dopinga

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Možda nije uspeo da osvoji titulu, ali je makar Tejlor Fric domaćoj publici u Njujorku uspeo da priredi nezaboravan put. Janik Siner je bio prejak u finalu US Opena, ali je Amerikanac konačno uspeo da se vrati tamo gde pripada.

Od ovog ponedeljka Fric je opet među deset na svetu i sigurni smo da je njegova lepša polovina i jedna od najatraktivnijih dama povezanih sa tenisom zadovoljna. To se ipak nije moglo videti na licu Amerikanca posle meča.

Sasvim očekivanom, Tejlor je bio razočaran posle poraza, međutim povratak među deset je dokaz da je uradio nešto dobro na turniru.

Moćnu poruku uputio mu je Nik Kirjos nakon meča, a interesantno je to što najpre nije pomenuo Italijana, sa kojim se nalazi u tihom sukobu još od momenta kada je otkriveno da je bio umešan u doping skandal na turniru u Indijan Velsu.

Australijanac je tada istakao da Janik zaslužuje suspenziju od dve godine, a zanimljivo je i to što je u nedelju pre meča prozvao Sinera i na račun devojke Ane Kalinskaje sa kojom je prvo Nik bio u vezi.

- Glava gore šampione. Kakve dve nedelje za tebe, treba da budeš ekstremno ponosan - poručio je Kirjos Fricu bez ikakvog spominjanja prvog igrača na planeti.

Kirjos je zatim ipak odreagovao sarkastično na konstataciju novinara Pirsa Morgana da je Italijan posle dvostrukog pada na doping testu osvojio US Open.

- Prvi put u istoriji. Prisustvujemo veličini - napisao je Nik i izazvao lavinu reakcija.

(Telegraf.rs)

Video: Er Srbija iznenadila Đokovića na povratku u Beograd iz Njujorka: Avion posebno brendiran za njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    9. septembar 2024 | 09:36

    Bravo Kiri. Barem si ti osudio taj doping i to dva puta doping a onaj naš Nole se budi usred noći da čestita dopingovanom. Strašno Nole, vidi kako to Kire radi, osuđuje doping , dva puta doping. Znači počelo je sa dopingima a pitanje je koga još ATP skriva.

  • Dušan

    9. septembar 2024 | 17:01

    Jako me čudi da Nole nije komentarisao duplo utvrđeni doping kod Sinera a njemu su zabranili da igra zato što je odbio da se testira. Da li se i on dopinguje, pitanje je?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA