Đokoviću, gospodine: Novak se oglasio u pola noći zbog Sinera i Sabalenke i pokazao koliki je šampion

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Trenutno prvi teniser planete, Janik Siner osvojio je US open i tako pored svog imena dodao još jedan, drugi ukupno Grend slem trofej.

Nije Tejlor Fric iz SAD-a predstavljao ama baš nikakav problem za Sinera u finalu, tako da je sve bilo gotovo za dva i po sata u tri seta (6:3, 6:4, 7:5).

A nije bilo potrebno ni mnogo vremena Sineru da se lati društvenih mreža, gde je ostavio dugačku poruku svojim pratiocima sa slikom trofeja u rukama.

- Neverovatno je osvojiti svoj drugi Grend slem naslov ovde nakon sjajne dve nedelje. Hvala vam na podršci, mnogo mi znači. Volim ovaj sport i znači mi sve, vreme je da uživam u ovom trenutku sa timom i porodicom pre nego što se vratim na posao za kraj godine. Rad nikada ne prestaje, nastavljam da se borim - napisao je Siner.

Ali sigurno nije očekivao da će "top" komentar na ovu njegovu objavu zapravo biti komentar Novaka Đokovića, koji se javio u pola noći.

Pokazao je Nole sa samo dve reči koliki je zapravo šampion.

- Bravo, Janik - stajalo je uz emotikone trofeja, aplauza i italijanske zastave, što je naravno oduševilo navijače Janika Sinera.

Novak Đoković Foto: Instagram / Janik Siner / Printscreen

Potom se oglasio i na svom Instagram storiju zbog Arine Sabalenke koja je pobedila juče u ženskom singlu i napisao.

- Bravo, tigrice! - aludirajući da je nadimak Sabalenke zapravo "Beloruska tigrica".

Isto je uradio i za Sinera, s tim da je napisao čestitku na italijanskom jeziku. Potom je napisao poruku i Tejloru Fricu, a sve se nizalo jedno za drugim.

- Čestitam ti na sjajnom turniru i prvom Grend slem finalu - poručio je Nole Amerikancu.

(Telegraf.rs)

Video: Novakovi navijači slave pobedu uz reči na italijanskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    9. septembar 2024 | 06:35

    ovo je sramota za sport. Doping teniser tek tako uhvaćen na doping aferu i odmah mu oprošteno i ovaj žabar igra bez stida i srama a ovaj naš jado Nole među prvima čestita pobedu . Strašno. Mi navijači u klin ovo Djokovića u ploču. Zar si tako brzo zaboravio Nole šta su uradili Troickom pa šta su uradili tebe tek tako a ti opet tako mek. Pa ta tvoja organizacija PTPA je onda nula.

  • Wilson

    9. septembar 2024 | 04:51

    Oa nije siner osvojio no doping i svetski moćnici što ga nisu suspendovali kada je pio pod dopingom ,a možda je i još pod dopingom?

  • alex 06

    9. septembar 2024 | 03:42

    A što rekli neki “ lako je Noletu da čestita” kad ne može niko da ga stigne .. naravno hvala Bogu da je tako , neka malo ovi mladji , neka su…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA