Telegraf uhvatio "brdo" poznatih posle finala US opena: Tu je Ilon Mask, ali i glumac koji je bio kod Novaka

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ogroman broj poznatih ličnosti gledao je večeras finale US opena između Janika Sinera i Tejlora Frica, gde je Italijan relativno brzo i lako došao do pobede i svog drugog Grend slema u karijeri - 3:0 (6:3, 6:4, 7:5). 

Veliko interesovanje vladalo je za ovaj meč, tribine su bile ispunjene do samog kraja. Čak su i "boksovi" sa pomenutim zvezdama bili popunjeni, a sve zbog činjenice da je finale igrao Amerikanac posle dužeg vremenskog perioda.

Reporter Telegrafa posle meča našao se baš ispred VIP dela tribina, gde je imao priliku da bude bukvalno rame uz rame sa mnogim poznatim ličnostima.

Jedna od glavnih "faca" bio je Ilon Mask, jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na čitavoj planeti i vlasnik društvene mreže "X".

Pored njega je tu bio i jedan glumac koji je prošle godine bio u Đokovićevom boksu, a u pitanju je Metju Mekonahi, koji je ove godine došao sa vezanom američkom zastavom oko glave i bodrio je Tejlora Frica.

Uhvatio je reporter Telegrafa i jedan vrlo zanimljiv susret između košarkaša Boston Seltiksa i američke reprezentacije, Džejsona Tejtuma, koji se pozdravio sa igračem Finiks Sansa, Devinom Bukerom.

(Telegraf.rs)

Video: Er Srbija iznenadila Đokovića na povratku u Beograd iz Njujorka: Avion posebno brendiran za njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA