Svi pogledi na finalu US Opena su uprti u ovu lepoticu: Siner je u drugom planu kada se ona pojavi

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Druga nedelja US Opena nažalost je protekla bez našeg Novaka Đokovića, pa je tako put do same završnice u donjem delu žreba bio olakšan svim teniserima. Tejlor Fric je bio bolji od ostalih i u borbi za pehar došao do okršaja sa Janikom Sinerom.

Veliko finale njujorškog Grend slema daleko bolje je otvorio italijanski teniser, a njegovu dobru igru sa tribina prate brojne svetske zvezde iz različitih sfera života.

Tako se na tribinama nalaze glumačke zvezde poput Dastina Hofmana, Metjua Mekonahija i Edija Redmejna, tu je i poznati pevač Džon Bon Džovi, ali i bivšši teniser Sten Smit.

Svi pogledi međutim uprti su bili u još jednu pevačku zvezdu, možda i najveću trenutno na sceni Tejlor Svift. Dama koja je u sportskom svetu tokom poslednjih godinu dana zapažena u ulozi najveće podrške svom momku i NFL igraču Trevisu Kelsiju je uslikana zajedno sa njim, ali i bračnim parom Patrik - Britani Mahoms.

Osim toga, maltene na svakoj pauzi se sa tribina čuju povici upućeni njoj i nema sumnje da je pored tenisera ona glavna zvezda velikog finala.

Na tribinama je takođe viđena i legendarna teniserka Marija Šarapova.

(Telegraf.rs)

Video: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA