"O moj Bože...": Sabalenka u crvenoj haljini stala pred fotografe i sve raspametila, dobila i šokantan poklon

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Arina Sabalenka osvojila je treći Grend slem pošto je u finalu US Opena savladala Džesiku Pegulu sa 2:0, a posle ogromnog uspeha, usledilo je i tradicionalno fotografisanje.

Nakon ceremonije dodele nagrada i medijskih obaveza, beloruska teniserka je pozirala sa svojim trećim Grand Slam trofejem. U elegantnoj crvenoj haljini, Sabalenka je zablistala u noći Njujorka, i to, ispred "USTA Billie Jean King" Nacionalnog teniskog centra.

Međutim, to nije bilo jedino iznenađenje, pošto je dobila i posaben poklon,WWE šampionski pojas, koji joj je uručila najveća kečerska organizacija. Ovaj neočekivani gest iznenadio je Sabalenku, koja je, dok je nosila pojas, uz smeh rekla: „Držim ovako, zar ne? Ovo je, mislim, ludo.“

Iako joj je predloženo da pojas nosi oko struka, Sabalenka je priznala da je „veoma težak“, ali je bila oduševljena ovim neobičnim poklonom, govoreći: „O moj Bože, sviđa mi se.“

Pogledajte neke od fotografija nove šampionke US Opena:

Emotivni govor Sabalenke nakon osvajanja US Open titule

Nakon što je u finalu pobedila Anerikanku Džesiku Pegulu sa 7-5, 7-5, Sabalenka je održala emotivan govor:

- O moj Bože. Trenutno sam bez reči. Toliko puta sam mislila da sam tako blizu pobede. Ovo mi je bio san. Konačno sam osvojila ovaj prelepi trofej... Mnogo mi znači. Bilo je nekoliko teških nedelja. Znam koliko je teško izgubiti u finalu, Džesika. Pokazuješ neverovatan tenis. Sigurna sam da ćeš osvojiti ne samo jedan, već možda i više trofeja, ali krenimo sa jednim - rekla je ona.

Pored trofeja, Sabalenka je osvojila i 3,6 miliona dolara nagrade, čime se pridružila listi najplaćenijih igračica WTA tura, zajedno sa Serenom i Venus Vilijams, Simonom Halep, Viktorijom Azarenkom, Karolinom Voznijacki i Anđelik Kerber.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lala

    8. septembar 2024 | 15:56

    Cestitam , uvek navijam za tebe i sve ruske teniserke, ovde si top na slikama, dokaz da su nase devojke beloruske ruske i ukrajinske jedna krv i ista lepota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA