Britanac povraćao nasred terena u polufinalu US Opena: Drejper otkrio da li je hteo da se povuče protiv Sinera

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Džek Drejper je odigrao odličan turnir na US Openu, prošao do polufinala i na kraju završio kampanju protiv Janika Sinera koji je bio bolji sa 3:0 u setovima, ali i izdržljiviji, jer je britanski teniser imao sekvencu u kojoj je povraćao na terenu.

- Bilo je ekstremno vlažno danas. Nije ovako bilo čitave nedelje. Očigledno je bio fizički težak meč, zato je Janik broj 1 na svetu, zato što kada igrate protiv najboljih, intezitet je drugačiji. Istupio je, a za mene je ovo bila velika stvar. Iako sam generalno opuštena osoba, osećao sam uzbuđenje. Imam anksioznost, pa ako sve to skupite ujedno, a pritom mi se smuči kada je nešto teže, onda... Eto, nisam imao problema pre meča, ali se nakupilo - rekao je Drejper.

Nije osetio ni olakšanje kada je povratio.

- Ne, ne osetite se bolje. Samo vam bude gore i gore, zato što ništa više ne možete da unesete u svoje telo. Kada igrate duge mečeve morate da se hidrirate i da pojedete nešto, da date svom telu bilo šta. Ali, ukoliko vam je muka, ništa ne možete da unesete jer sve izlazi napolje i osećate se još gore. Užasan osećaj, vrtelo mi se i u glavi i bilo mi je još teže - otkrio je Drejper.

Nije ni pomišljao na predaju.

- Oh, to ne. Ne, ne, ne. Neću se predati u polufinalu Grend slema. Znam da nije bilo ugodno gledati te scene, ali na kraju dana, uvek dajem sve od sebe. Nisam se osećao dobro u drugom setu, ali sam dogurao do taj-brejka. Borio sam se. Ponosan sam na sebe. Pokušavao sam da se borim koliko sam mogao, ali nisam mogao da uspem protiv nekoga kao što je Siner - zaključio je Drejper.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA