Sabalenka komentarisala Amerikance i navijanje za protivnicu, a onda i da li je preskočila OI zbog Belorusije!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Arina Sabalenka plasirala se u u drugo uzastopno finale US Opena, a do tog uspeha je morala da savlada Emu Navaro, Amerikanku koja je pravila sjajne rezultate ove sezone i za koju je celi Artur Eš zdušno navijao tokom polufinalnog duela.

Beloruskinja se ponovo suočila sa tim da nema naklonost publike, a to joj se desilo i u borbi za titulu prošle sezone kada je igrala protiv Koko Gof od koje je ujedno izgubila.

- Prošle godine je bilo teško iskustvo, teška lekcija. Ovog puta sam rekla sebi: "Ne, ne, ne, Arina, neće ti se desiti ovog puta". Morala sam da kontrolišem emocije i da se fokusiram na sebe. Bilo je ljudi koji su me podržavali. Na njih sam se isto fokusirala. Tu je bio moj tim u bokus, tu je bila moja porodica. Fokusirala sam se na sebe i pokušavala da se borim što bolje. To je to - rekla je Sabalenka.

Upitana je Sabalenka da li je preskočila Olimpijske igre zato što nije mogla da predstavlja Belorusiju ili je postojao neki drugi razlog.

- Pre svega, povredila sam se na Vimbldonu, tako da svakako nisam mogla da igram. Moja odluka je bila povezana sa teškim rasporedom, morate da žrtvujete nešto. Zato, odlučila sam da žrtvujem Olimpijske igre. Ne kajem se zbog toga. Čini mi se da je ispravna odluka, imala sam dobar odmor. Odradila sam dosta tretmana, onda sam imala i jedan mali kamp pre igre na betonu. Bila sam u prilici da odmorim um i da pročistim misli kako bih počela sve iznova - navela je Sabalenka.

(Telegraf.rs)

Video: Dao je i jedno obećanje Grobarima: Nilikina otkrio u čemu je tajna njegove preciznosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA