Danil Medvedev posle eliminacije sa US Opena: "Nije lak osećaj, nisam zadovoljan sobom..."

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ruski teniser Danil Medvedev završio je svoje učešće na US Openu, pošto je u četvrtfinalnom duelu poražen od Italijana Janika Sinera sa 3:1 u setovima (6:2, 1:6, 6:1, 6:4).

On je posle eliminacije sa turnira izneo svoje utiske sa pomenutog meča.

- Težak poraz. Nisam srećan kako sam igrao, iako sam imao neke dobre momente. Tu su bili i neki loši, naravno. Generalno, kada sam promašivao nisam znao zbog čeg promašujem. Nije lak osećaj, nisam zadovoljan sobom, ali to je tenis i sve je u redu. Izgubim, idem kući - započeo je Medvedev.

Medvedev je potom otkrio koliko je zadovoljan svojim nastupima na grend slem turnirima ove sezone. Podsećanja radi, na Australijan openu je igrao finale, na Rolan Garosu stigao je do četvrtog kola, dok je na Vimbldonu takmičenje završio u polufinalu.

-  Grend slem sezona je bila prilično dobra. Rolan Garos i Vimbldon mi nisu laki turniri. Prilično dobri rezultati, četvrta kola, polufinala. Velike sam nade polagao na Australijan Open i US Open, ali eto, na kraju sam na oba izgubio od istog igrača - nastavio je Medvedev.

Za kraj je opisao iskustvo igranja protiv Sinera u ovim momentima.

- Teško je. On je jedan od najboljih igrača sveta, prvi je na aTP listi i to zaslužuje. Teško je igrati protiv njega. Oseća igru. Bira prave udarce u pravim momentima baš često i to su momentima kada volim da igram protiv takvih igrača, postaje sve jako blizu, u svakom poenu. Onda počnete na brejk loptama da razmišljate šta bi to mogao da uradi, kako da odigra. Svaki meč protiv njega je bio zanimljiv, bio bih srećan da igram više protiv njega na Grend slemovima - završio je Medvedev.

Podsećanja radi, Janik Siner će se za prolaz u finale US Opena boriti protiv Džeka Drejpera.

(Telegraf.rs)

Video: Er Srbija iznenadila Đokovića na povratku u Beograd iz Njujorka: Avion posebno brendiran za njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA