Siner iznenadio posle pitanja o dopingu: "Imam ljude koji su mi bliski.."

 
M. B.
M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prvi teniser sveta Janik Siner ubedljiv plasirao se u polufinale US Opena pošto je sa ubedljivih 3:0 (6:2, 1:6, 6:1, 6:4) savladao prošlogodišnjeg finalistu Danila Medvedeva.

Posle velikog trijumfa, konferenciju za medije održao je Italijan, a jedna od pitanja odnosilo se i na to da je trenutno jedini od četvorice tenisera u polufinalu sa Grend slem titulom.

- Ne, znate, ko god je ostao tu, on zaslužuje da bude tu. Nijedna pobeda nije garantovana. Morate da nađete rešenje za svakog protivnika. To pokušavam. Svaki meč je drugačiji, a osećaj pre njih nije toliko drugačiji. Srećan sam što sam igrao sa ovoliko osećaja, ali, hajde da vidimo. Igram dobar tenis, Džek takođe. Možda igra najbolji tenis do sada. Biće to težak meč.

O prijateljstvo sa Džekom Drejperom:

- Da, znamo se jako dobro. Biće to interesantno. Već su me pitali da li sam u juniorima igrao protiv njega. Ne mogu da se setim, ali sam ga definitivno video. Nismo tada bili prijatelji još uvek, ali smo postali posle Kvinsa. Nije izgubio još uvek set i igra sjajno, servira još bolje. Udara jako, gledao sam meč. Nadam se dobroj igri i velikoj predstavi.

Jedno od pitanja odnosilo se i na doping aferu, kao i na činjenicu da je ostao fokusiran i pored brojnih medijskih tekstova o tome.

- Imam tim i ljude koji su mi bliski. Oni me znaju, a znaju da se uvek držim ljudi koji su mi bliki i koji mi veruju. To je jako bitan deo. Srećan sam i sa aspekta struke, na terenu i van njega. Početak je bio, hajde da kažemo, težak, ali je iz dana u dan postajalo sve bolje. Srećan sam zbog toga. Videćemo šta mogu u polufinalu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA