"Da me probudite u tri ujutru...": Zverev odavno nije bio ovako besan, evo šta je rekao posle meča sa Fricom!

 
M. B.
M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iako su mnogi pomislili da je Aleksandar Zverev u međuvremenu postao glavni favorit za prolazak u finale US Opena, Nemac nije uspeo da se dokopa ni polufinala shodno tome da ga je eliminisao Tejlor Fric sa 3:1. O svojoj igri nije imao ništa pozitivno da kaže.

- Igrao sam užasno. Servis i ritern su bili, zapravo, dobri, ali igra sa osnovne linije je bila očajna. Ne znam... Ne sećam se da sam ovako udarao loše behned otkad sam na turu. Promašivao sam udarce koji su dolazili po sredini terena, pogađao sam dno mreže. Užasno. Zaista, užasno - kazao je Zverev, a onda nastavio:

- Forhend je bio u redu. Servis je bio u redu. Ali, udarac na koji sam se oslanjao, udarac koji znam da izveden da me probudite u tri ujutru, me je izdao. Nije bio tu i nemam reči, da budem iskren.

Fric ide na pobednika meča Frensisa Tijafoa i Grigora Dimitrova, a Zverev ostaje da razmišlja o nekim novim turnirima.

- U nekom momentu nisam znao šta više da radim, imao sam previše pitanja u glavi. Nisam znao kada da napadnem, a kada da ostavim lopticu u igri. Kada sam odlučivao da zadržim reli, pogodio bih dno mreže. Kada bih krenuo da napadnem, promašivao bih nekoliko metara od osnovne linije. Ne znam, nema odgovore. Ne kažem da Tejlor nije zaslužio pobedu, zaslužio ju je i te kako. Igrao je dobar meč i zaslužio je pobedu - naveo je Zverev.

Ništa mu, osim nervoze, nije ostalo na konferenciji za medije.

- Nisam bio ovako frustiran dosta dugo vremena. I ljut. Dugo, nisam bio ovako ljut - zaključio je Zverev.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA