Zverev je ludeo zbog devojke Tejlora Frica: Evo kako se sada pozdravio na mreži sa Amerikancem posle poraza

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nemački teniser Aleksandar Zverev eliminsan je sa US Opena pošto je posle velike borbe i drame poražen od Tejlora Frica sa 3:1 (7:6, 3:6, 6.4, 7:6), a ovaj poraz, nadovezao se na onaj sa Vimbldona kada je Amerikanac slavio sa 3:2.

Zanimljivo, Fric se tada plasirao u četvrtfinale, a pored velike borbe na terenu, usledio je "nastavak" duela na mreži posle meča. Naime, umesto uobičajenog pozdrava, usledilo je "držanje predavanja" Zvereva.

- Tejlor i ja smo porasli zajedno, igramo još od juniora. Očigledno je da nisam bio na sto odsto. Njegov tim je izuzetno pun respekta, njegov fizio, njegovi treneri... Ali, možda, neki ljudi iz njegove lože koji nisu iz sveta sporta, koji ne gledaju svaki meč, oni su u nekim momentima prekardašili meru. To je ok. Nema drame. Vratio se od 0:2 i mogu shvatiti da su bili ushićeni. Nikakvih problema sa Tejlorom, mislim da je on sjajan momak - rekao je Zverev posle meča.

Ipak, mnogi su protumačili da se negodovanje odnosilo na devojku amerikanca Morgan Ridl, koja privlači veliku pažnju gde god da se pojavi.

Ipak, ovoga puta, pozdrav je bio mnogo kraći. Fric je slavio, onda se kratko pozdravio sa Zverevim i potom nastavio, uz urlik, da slavi plasman u polufinale.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

Pogledajte i u galeriji neke od fotografija Morgan Ridl:

(Telegraf.rs)

Video: Bakljada na stadionu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA