Novi šok! I Zverev eliminisan sa US Opena, gledaćemo istorijsko finale

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nemački teniser Aleksandar Zverev eliminsan je sa US Opena pošto je posle velike borbe i drame poražen od Tejlora Frica sa 3:1 (7:6, 3:6, 6.4, 7:6).

Od starta meča viđena je velika borba. Koliko su teniseri bili fokusirani vidi se i po tome što tokom čitavog prvog seta nije bilo brejka. Ipak, na samom kraju, bolje se snalazi Fric i osvaja set posle taj-brejka.

U nastavku, viđena je slična slika, a jedini brejk napravio je Zverev u osmom gemu, i to mu je bilo dovoljno za 1:1 u setovima.

Gubitak seta, drastično je uticao na Frica, koji je od tog momenta zaigrao kao u transu. Prov je osovjio gem na svoj servis, a onda napravio brejk i brzo poveo sa 3:0. Kada se činilo da je set praktično rešen, usledio je novi "povratak" Zvereva koji uzvraća brejkom za bnovo izjednačenje. na samom kraju, nešto koncentrisaniji je bio Amerikanac koji na samom kraju, u najboljem momentu za njega dolazi do novog brejka za 2:1 u setovima.

I na kraju, drama u četvrtom setu...

Baš kao što je počelo, tako se i završilo, viđena je velika borba za svaki poen, ali brejka nije bilo. Ušlo se u taj-brjek u kojem se bolje snašao Fric i upisao novu pobedu.

Zanimljivo, Fric je obezbedio polufinale US Opena, a kako drugi polufinalni par čine Grigor Dimitrov i Frensis Tijafo, može se naslutiti istorijsko finale u Njujorku. Naime, niti jedan od pomenute torjice nije nikada u karijeri igrao finale Grend slema, pa će ovo biti, u neku ruku, za njih biti istorijski momenat i prilika za uspeh karijere.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahah

    4. septembar 2024 | 07:32

    Finale,istoriski dosadno,gledas tamo pola sveta nikada čulo za njih

  • Gox

    4. septembar 2024 | 07:58

    Svi igraju tenis al niko nema glavu i srce.Sve je postalo dosadno u tenisu.Osvoje jedan Il nijedan turnir,smesno!

  • Buki

    4. septembar 2024 | 07:58

    Nije finale nego polufinale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA