Dimitrova pitali da li je nervozan što igra pred bivšom devojkom: Pogledajte reakciju kad je video na tribini

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Grigor Dimitrov se plasirao u četvrtfinale US Opena i ima dobru šansu da možda napravi i iskorak u karijeri i domogne se Grend slem titule.

Bugarin je slavio u trileru protiv Rubljova sa 3:2, pa će u četvrtfinalu odmeriti snage protiv Frensisa Tijafoa, koji je eliminisao Alekseja Popirina, Novakovog "dželata" sa US Opena.

Posle meča, viđena je i zanimljiva scena kada je Dimtrov intervjuisan na terenu.

Naime, na tribinama je bila Serena Vilijams, možda i najbolja teniserka svih vremena, koja se penzionisala, ali uživa na US Openu kao gledalac.

Serena i Dimitrov su svojevremeno bili i u ljubavnoj vezi, pa je otuda i bilo zanimljivo kada je upitan o tome što je Vilijamsova na tribinama.

Dimitrov se prvo okrenuo ka tribinama, a onda imao izraz iznenađenja kada je video Serenu, a takođe je i Serena videla da se priča o njoj i da je kamera snima, pa je aplaudirala i pokazivala palac gore, dok je sa njom bila i muzičarka Ališa Kiz, koja se sve vreme osmehivala i mahala.

- Iz nekog razloga nisam nervozan pred njom, dala mi je dobar savet pre meča, znam tačno - rekao je Dimitrov, na šta je Serena stezala pesnicu dok je kamera snimala.

Potom je Dimitrov nastavio i pohvalio navijače.

- Oduševljen sam i sjajno je igrati pred vama ljudi, pred dobrim prijateljima i porodicama, pred ovakvom neverovatnom atmosferom - rekao je Dimitrov.

(Telegraf.rs)

Video: Er Srbija iznenadila Đokovića na povratku u Beograd iz Njujorka: Avion posebno brendiran za njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA