Amerikanac izbacio Đokovićevog "dželata", pa otkrio : "Bilo mi je u glavi da je Novak eliminisan..."

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Frensis Tijafo je treću godinu u nizu u četvrtrfinalu US Opena, a do ovog uspeha je stigao pobedom protiv Alekseja Popirina sa 3:1. Interesantno je zbog toga što je Australijanac kolo pre toga izbacio upravo Novaka Đokovića, branioca titule.

Tijafo je i u rundi pre sudara sa Popirinom razmišljao o tome da je Đoković ispao i da su mu veće šanse da ode dalje.

- Nisam razmišljao na taj način, više mi je bilo u glavi da je Novak eliminisan. Znate, Aleksej je igrao neverovatno, osvojio je Masters. Njih dvojica su tri puta igrali ove godine na Grend slemovima, Aleksej mu je uzeo dosta setova. Novak je malopre uzeo Olimpijske igre. Za nekog ko je u tenisu, nije mi to najveće iznenađenje na svetu. Očigledno je da je pobeda nad Novakom velika stvar u bilo kojem periodu, nezavisno od toga gde i kada.

Ne sme da gleda sebe kao favorita, ali mu laska.

- Osećao sam da Aleksej ima taj nivo, pokazao ga je. Morao sam da pokažem velike stvari. Nisam razmišljao o favoritima. Idem od dana do dana. Moram da se oporavim i fokusiram. Kada dođe dan meča, morate da se koncentrišete - zaključio je Tijafo.

On će se za polufinale boriti protiv Grigora Dimitrova.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA