Zverev napravio šou na konferenciji: "Kako funkcioniše saradnja sa ocem? Nikako, užasno je!"

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aleksandar Zverev je stigao do četvrtfinala US Opena i sada se nada tituli, a na njegovoj pobedničkoj konferenciji posle Brendona Nakašime postalo je zanimljivo odmah na prvom pitanju.

Novinar ga je upitao da li mu prija saradnja sa ocem koji mu je sada trener i da on, lično, ne bi voleo da mu otac ili brat budu u stručnom štabu.

- Kako funkcioniše? Ne funkcioniše, užasno je! - prekinuo je odogovorom pitanje, na šta je novinar postavio dodatno pitanje:

- Stvarno? - a, onda je usedilo i:

- Ne - zatim i smeh prisutnih.

- Vidite, trudim se da sa njim ne provodim vremena kada nismo na terenu, jer nam je dosta jedan drugog tamo na treningu. Ipak, svi smo mi odrasli. Svi imamo porodice, svi znamo kako funkcioniše porodica. Uživam što mi je porodica blizu. Znam neke igrače kojima su roditelji treneri i da imaju toksične saradnje. Da ima dosta rasprave, da ima dosta nezdrave situacije. To nije slučaj sa nama. Razumemo se i na terenu i van njega. Evo, kao što vidimo, četvrti sam na svetu, funkcioniše - nasmejao se Zverev za kraj.

(Telegraf.rs)

Saša će u narednom kolu igrati protiv Tejlora Frica.

Video: Navijači Benfike se se sjurili ka dnu tribine na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA