Najbogatija teniserka priredila najveću senzaciju na US openu i izbacila aktuelnu šampionku!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Iznenađenje na kraju dnevnog programa na US openu za nedelju! U duelu dve Amerikanke, pobedila je ona bogatija, pošto je Ema Navaro u tri seta eliminisala jednu od glavnih favoritkinja za titulu, Koko Gof - 2:1 (6:3, 4:6, 6:3)!

Podsetimo, Ema Navaro dolazi iz jedne od najbogatijih američkih porodica, pošto su oni vlasnici mnogobrojnih hotelskih lanaca, banaka, a sufinansiraju i brojne teniske turnire.

Ema se ipak odlučila da napravi ime za sebe i to joj ide savršeno dobro, pošto je na US openu uspela da se domogne četvrtfinala.

Danas je odlično krenula u meč protiv treće na svetu, Koko Gof, pa je sredinom prvog seta napravila brejk, koji je zatim i sačuvala do samog kraja.

Koko Gof je bila u minusu i u drugom setu, pošto je Ema prva napravila brejk za 4:3, ali kao da se u tom momentu malo uplašila pobede, pa je rivalka stigla do tri gema u nizu i izjednačila na 1:1 u setovima.

U trećem setu, ipak, videli smo staru Emu Navaro, koja je odmah oduzela servis Koko, a onda je sve začinila novim brejkon za kraj.

Inače, Koko Gof je bila aktuelna šampionka US opena, tako da će trofej ove godine otići u nečije druge ruke, možda čak i u Emine...

U četvrtfinalu rivalka će joj biti jedna od najlepših teniserki na WTA turu, Paula Badosa iz Španije.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine zadovoljan remijem, ali ne i borbenošću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA