Jedna od najlepših teniserki na WTA turu pobedila Kineskinju i prošla u četvrtfinale US opena

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedna od najlepših teniserki na WTA turu, Paula Badosa iz Španije uspela je da se plasira u četvrtfinale US opena, pošto je bila bolja od Jafan Vang iz Kine vrlo ubedljivo i dominantno - 2:0 (6:1, 6:2)!

Fenomenalna Badosa je odmah na startu meča nagovestila Kineskinji da se nimalo ne šali i krenula je serijom od 5:0, posle čega je Vangova ipak uspela da izvuče jedan gem.

Nakon toga, drugi set je krenuo malo interesantnije, Kineskinja se držala prva četiri gema i nije dopuštala brejk, ali...

Špankinja je nakon toga ponovo zaigrala furiozno, stigla do 5:2 uz dva brejka prednosti i samim tim je imala ogromnu šansu da završi ovaj meč za manje od sat i po vremena.

Podsetimo, Badosa je u vezi sa grčkim teniserom Stefanosom Cicipasom, sa kojim je često delila fotografije na društvenim mrežama.

Protivnica Paule Badose u četvrtfinalu biće jedna od Amerikanki - ili Koko Gof ili jedna od najbogatijih teniserki na WTA turu, Ema Navaro.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA