Sramotan potez kazahstanske teniserke: Pokušala da ponizi devojčicu, nakon svega objasnila zašto je to uradila

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Ne baš lepe scene videli smo na US openu na jednom od mečeva ženske konkurencije. Kazahstanska teniserka, Julija Putinceva ponela se vrlo loše prema jednoj od skupljačica loptica na meču protiv Džesmin Paolini iz Italije, koji je na kraju izgubila u dva seta - 0:2 (3:6, 4:6).

Bila je očigledno nečim vidno nezadovoljna Kazahstanka, pošto je samo stajala kao ukopana u mestu dok joj je skupljačica bacala loptice koje su samo prolazile pored nje.

Naravno, to je vrlo iznerviralo publiku, ali i korisnike društvenih mreža, koji su vrlo brzo osudili potez Kazahstanke, jer mnogi od skupljača loptica upravo gledaju na tenisere i teniserke kao svoje idole.

Nije ni pomislila Putinceva da bi mogla da na taj način povredi devojčicu koja je radila kao skupljačica lopti, a nakon meča, kada je shvatila koliko je njen potez dobio publicitet, pokušala je da se "opere".

Objavila je dugačko izvinjenje u kojem je navela zbog čega je to uradila.

- Želim da se izvinim devojčici koja je sakupljala loptice zbog načina na koji sam se ponela kada mi ih je dodavala. Iskreno, to nije bilo do nje. Samo sam bila iznervirana na sebe zbog toga što nisam dobila gem na brejk loptu i onda sam pokušala da ispraznim emocije. Nisam se ni obazirala na to šta se dešava i ko mi dodaje loptice. Naravno da svi skupljači loptica rade fantastičan posao na US openu - rekla je Putinceva.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šta ja znam

    1. septembar 2024 | 19:16

    Da je ovo Djoković uradio ne želim da znam šta bi sve pisali i koliko bi ga kaznio ATP!! Bogu hvala pa ni ova Teniserka nije iz Srbije!!

  • Veca

    1. septembar 2024 | 18:43

    Koja glupaca

  • Džezmin

    1. septembar 2024 | 18:49

    ili Ðasmin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA