Amerikanca pitali za ranu eliminaciju Đokovića i Alkaraza: "Nije mi ih previše žao, Karlos i Novak su..."

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Američki teniser Tomi Pol plasirao se u osminu finala US Opena i igraće protiv Janika Sinera. Pred novinarima je pričao o uobičajenoj "groznici" koja zahvati igrače nakon Olimpijskih igara i da je taj tempo bio veoma brz, te da se još brže prelazilo sa podloge na podlogu.

Uz sve to, prokomentarisao je igre Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza koji su igrali za zlato, te je Srbin uspeo da se okiti najsjanijim odličjem.

- Da, gledao sam njihove mečeve. Nadao sam se da će se sinoćni program završiti malo ranije jer sam želeo da spavam. Danas mi je bio prvi dan da sam koristio budilnik od početka turnira. Mislim da su Alkaraz i Novak igrali sjajno na Olimpijskim igrama. Osećao sam da sam tu olimpijsku groznicu preležao na Sinsinatiju i u Kanadi, ali se sada osećam dobro. Imao sam jedan mali reset. Nikada ne idemo sa trave na šljaku, pa na beton toliko brzo.

Pol je takođe dao mišljenje o ispadanju Đokovića i Alkaraza u ranoj fazi US Opena.

- Ne želim ništa da oduzmem od njihovih uspeha. Svaku pobedu su zaradili i igrali su sjajan tenis. Srećan sam zbog njih. Karlos i Novak su osvojili više nego dovoljno turnira, tako da mi ih nije previše žao (smeh) - naveo je Pol.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Stevanović posle Zvezde: "Ma... Bespotrebno je pričati, daleko su kvalitetniji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA