Ovo su parovi osmine finala US Opena: Nema Novak i Alkaraza, ko će osvojiti Grend slem titulu?

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dobili smo još jedan ludi US Open. Poslednji Grend slem u sezoni uvek servira iznenađenja, mnogo godina unazad niko nije uspevao da odbrani titulu, a sada u osmini finala nema Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Ko će do trofeja?

Poznato je 16 tenisera koji su ostali u kompleksu Flešing Medouza da naprave veliki iskorak u karijeri - samo dvojica od njih znaju makar kako se osvaja Grend slem titula, dok većina ostalih nije videla ni polufinale turnira tog ranga.

Najveći favoriti za osvajanje su Janik Siner, Danil Medvedev i Aleksandar Zverev. Papir govori tako, ali ćemo videti kako i teren misli.

Ono što je zanimljivo jeste da će Siner i Medvedev već, ukoliko se projekcije ostvare, u četvrtfinalu odlučiti koji od njih dvojice će dalje. No, očekuje ih posao i pre toga.

Siner će u osmini finala igrati protiv Tomija Pola, dok će Medvedev ukrstiti rekete sa Portugalcem Nunom Boržešom.

U gornjem delu žreba se, uz pomenutu četvoricu, nalaze još Džek Drejper i Tomaš Mahač koji će imati međusobni duel, dok će dva Australijanca, Aleks De Minor i Džordan Tompson oprobati udarce jedan protiv drugog.

Što se donjeg dela žreba tiče, Kasper Rud ide na Tejlora Frica, a pobednik tog duela igraće protiv boljeg iz okršaja Zvereva i Brendona Nakašime.

U poslednjoj četvrtini gde je bio Novak zaigraće Aleksej Popirin i Frensis Tijafo, te Andrej Rubljov i Grigor Dimitrov.

Možda ćemo imati novo ime na Grend slem trofeju, a možda će Siner ili Medvedev po drugi put osetiti kako je to zablistati na najvećoj sceni.

PAROVI OSMINE FINALA US OPENA:

Siner - Pol

Medvedev - Boržeš

Drejper - Mahač

De Minor - Tompson

Rud - Fric

Zverev - Nakašima

Rubljov - Dimitrov

Popirin - Tijafo

(Telegraf.rs)

Video: Goran Stevanović posle Zvezde: "Ma... Bespotrebno je pričati, daleko su kvalitetniji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA