Najluđa scena na konferenciji: Šelton se javio na telefon, novinari prasnuli u smeh kad su čuli ko ga zove

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ben Šelton je poražen od sunarodnika Frensisa Tijafoa na US Openu u 3. kolu posle maratona u pet setova, ali je oduševio teniski svet gestom na mreži i načinom na koji je sačekao rivala na mreži posle poraza.

Šelton je i na konferenciji imao hit situaciju, jer mu je u jednom momentu zazvonio telefon.

Na zaprepašćenje svih, Šelton se javio.

- Izvinite, moj telefon... Hej, na pres konferenciji sam tata. U redu, zvaću te za nekoliko minuta - odgovorio je Šelton, pa se ponovo osvrnuo na pitanje novinarke koje nije čuo.

- Izvinite, možete li ponovo da postavite pitanje - zamolio je mladi američki teniser, pa je novinarka ponovila ono što je želela da pita, a to je o tome koliko je Šelton uprkos porazu bio uzbuđen što je njegov prijatelj Tijafo prošao dalje i o čemu su pričali na mreži.

- Moram da budem srećan zbog momka kao što je on, koji se uvek smeje, nikada nema negativan izraz lica, koji je omiljen u svlačionici, uvek se šali... Želeo sam da mu čestitam, naročito kada igra kako je igrao. Važno je da nekad pokažeš da možeš da budeš srećan zbog momka koji te je pobedio. Želeo sam da pobedim, ja sam ga pobedio u prošlosti, on se sjajno nosio sa tim. Bilo je sjajno okruženje i biti deo ovog meča, nisam želeo da imam negativan izraz lica na kraju i da tako napustim teren. On je igrao neke neverovatne udarce. Rekao sam mu da nastavi da servira i riternira tako i dalje, videćemo šta će biti dalje - rekao je Šelton.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA