Fenomenalan gest Novaka na konferenciji kad je moderator hteo da prekine pitanje novinara: Veliki i u porazu!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, poražen je u trećem kolu US Opena od Alekseja Popirina, koji je slavio sa 3:1.

Novak je bio samokritičan prema svojoj igri, rekao je da je odigrao jedan od najgorih mečeva u karijeri i generalno turnira inače.

Posle meča je odgovarao na pitanja novinara konkretno i otvoreno.

U jednom momentu, pokazao je i veličinu. Naime, često teniseri posle poraza žele što pre da završe konferencije, a i organizatori žele da ih poštede, pa je tako moderator želeo da završi konferenciju u momentu kada se javio jedan novinar da postavi pitanje.

- Čekajte, čekajte, prebacujemo se na srpski deo konferencije - rekao je moderator, nakon čega se Đoković okrenuo ka njemu, a onda intervenisao.

- U redu je - rekao je Novak i dopustio pitanje.

Novinara je interesovalo da li Popirin može da se smatra kandidatom i za titulu posle ove pobede.

- Ne znam šta da odgovorim. On je pobedio mene, aktuelnog šampiona. Može da pobedi svakog, Alkaraz je ispao, ja sam ispao, žreb se otvorio. Očigledno je Siner najveći favorit, Tijafo, Fric, Dimitrov, Rubljov, svako može da osvoji. Biće zanimljivo da vidimo do kraja šta će se desiti - odgovorio je Novak na to pitanje.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA