Ispali Đoković, Alkaraz... U žrebu US Opena ostala samo dva Grend slem šampiona!

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Od 2008. godine niko nije uspeo da odbrani titulu na US Openu, pa ni Novak Đoković koji je ove sezone bio aktuelni šampion, a već nakon trećeg kola je eliminisan od strane Alekseja Popirina. Vrlo moguće je da bi na kraju takmičenja u Njujorku mogli da vidimo novog Grend slem šampiona.

Prerano su Novak i Karlos Alkaraz rekli "pozdrav" Velikoj jabuci i ostavili dosta tenisera da se nadaju svojoj najvećoj tituli u karijeri.

Zanimljivo je da su u žrebu ostala samo dva Grend slem šampiona!

Janik Siner i Danil Medvedev su jedini igrači koji su uspeli da se dokopaju jednog od četiri najvažnija trofeja u tenisu - Italijan na Australijan Openu, a Rus baš na US Openu gde ponovo krči put.

Liše Kaspera Ruda koji je igrao finala Grend slema, ostali nikada nisu bili u prilici da dođu do tog meča.

Interesantno je da će se Siner i Medvedev direktno sastati već u četvrtfinalu, što znači da će sa druge strane žreba Rud imati još jednu priliku da igra finale ili će se pojaviti neko novi.

Ono što je sasvim sigurno jeste da će Aleksej Popirin, Frensis Tijafo, Grigor Dimitrov ili Andrej Rubljov doći na korak od finala, a sve se otvorilo ispadanjem Novaka.

Na drugoj strani ima dosta imena koja sanjaju, ali će posle sutrašnjeg dana biti jasnija konstalacija u gornjem delu kostura kada se budu odigrali mečevi trećeg kola.

Video: Milojeviću pomenuli debakl Dinama, on žestoko odgovorio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA