US Open se hitno oglasio nakon ispadanja Novaka Đokovića!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Srpski teniser Novak Đoković šokantno je poražen u 3. kolu US Opena od Alekseja Popirina iz Australije sa 3:1, po setovima 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. Australijanac je tako došao do rezultata i pobede karijere, jer nikad ranije nije došao do osmine finala nekog Grend slem turnira.

Novak Đoković iza sebe ima veoma slab turnir, nije briljirao ni u prvom, ni u drugom kolu, a to je došlo na naplatu upravo u duelu protiv Popirina koji je uspeo da kazni i najmanju grešku koju je Srbin pravio na ovom meču.

Da stvari budu i gore, pre samo 25 sata je sa turnria ispao i Karlos Alkaraz, pa je tragedija turnira utoliko i veća, pošto u ranoj fazi ispadaju dva od tri najbolja igrača sveta.

Zbog toga se oglasio i US Open.

- Karlos Alkaraz i Novak Đoković su ispali u dve vezane noći sa ovog turira - glasi poruka US Opena, što samo znači da su ostali šokirani viđenim.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Benfike se se sjurili ka dnu tribine na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    31. avgust 2024 | 10:57

    Nemozete biti na visokom nivou ako ne trenirate , posle olinpijade nije imao ni jedan turnir, uzivao je i slavio medalju zasto i nebi covek je sve osvojio, ziv ti nama bio Nole treba se i ziveti , sve najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA