Nova senzacija srpskog deteta na US Openu: Tinejdžeri napravili čudo i otišli u osminu finala Grend slema!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Mlada američka teniserka Iva Jović (16) koja ima srpske korene napravila je novo čudo na US Openu. Ona je u miks dublu sa Kajlenom Bigunom uspela da se plasira u osminu finala ovog Grend slem turnira pobedivši Jastremsku i Pursela!

Dvoje tinejdžera je dobilo vajld-kardu za ovaj turnir, a to su odmah iskoristili i napravili su jedno ogromno čudo, jer su izbacili jednog od favorita.

Rezultat na ovom meču je bio 2:0 za Jovićevu i Biguna, dok je duel trajao nešto manje od jednog sata. Dosta dobro su počeli Jović i Bigun, uzeli su rani brejk, potom su isti i izgubili, ali su sačuvali koncentraciju i poveli su sa 5:4. Tada su servirali i došli do vođstva u setovima.

U drugom setu su odigrali dosta staloženije. Napravili su brejk i poveli sa 3:2, potom se nisu susreli ni sa jednom brejk loptom, te su slavili sa 6:4 i u ovom setu.

Njihov idući rival će biti miks dubl u vidu Barbore Krejčikove i Metjua Ebdena.

(Telegraf.rs)

Video: Miomir Kecmanović na konferenciji za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvonko

    31. avgust 2024 | 05:56

    Što li nas bombardujete informacijama o ljudima koji su izdali svoju zemlju i koji igraju za Ameriku zemlju koja nas bombardovala i koja nas mrzi. Nije mi jasno zašto to radite, to vam uopšte ne treba, ta devojčica nas uopšte ne interesuje, nije Srpkinja ona je amerikanka. To je moj lični stav i što se mene tiče ona me ne interesuje.

  • Mihailo

    31. avgust 2024 | 10:18

    Ako je Američka onda je Američka,naša ne može biti nikako.

  • mika

    31. avgust 2024 | 08:44

    " Srpsko dete " a nastupa za ameriku. To više nije srpsko dete. To je američko , nastupa za one koji su nam bacali bombe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA