Novak Đoković saznao potencijalnog rivala u 1/8 finala US Opena: Noleta čeka opasna "mina" na domaćem terenu!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Američki teniser Frensis Tijafo nastavio je sjajnim partijama, te je nakon finala Mastersa u Sinsinatiju uspeo da dođe i do osmine finala na US Openu pobedom protiv Bena Šeltona - 3:2, po setovima 4:6, 7:5, 6:7, 6:4, 6:3!

Tijafo je na ovaj način zakazao i potencijalni duel protiv Novaka Đokovića u osmini finala poslednjeg Grend slem turnira u godini, za koji će biti potrebno Srbinu da slavi protiv Alekseja Popirina u meču koji je nešto kasnije na programu.

Šelton je bio blagi favorit u ovom meču, to je pokazao tek na određenim delovima meča. Međutim, pokazao je i Tijafo zbog čega je nedavno došao do finala još jednog velikog turnira na svom području.

Ova dva Amerikanca su provela na terenu nešto više od četiri sata, a pružili su publici veoma dobru zabavu. Šelton je uzeo prvi set, iako se Tijafo praktično vratio. Ben je uzeo rani brejk, onda je servirao za set i nije to iskoristio, ali je oduzeo protivniku servis i slavio sa 6:4.

U drugom setu su obojica bili dosta bolji, a Tijafou je bila dovoljna jedna brejk lopta i jedan brejk kako bi izjednačio. Maratonski treći set je otišao sve do taj-brejka i tamo je Šelton poveo sa 2:1.

Međutim, ponovo se Tijafo vraća. Opet mu je bio dovoljan samo jedan brejk u četvrtom setu za izjednačenje, a potom i jedan u petom kako bi došao do velike pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Miomir Kecmanović na konferenciji za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    31. avgust 2024 | 03:41

    Mislite i Popirin saznao potencijalnog protivnika!?

  • Гаги

    31. avgust 2024 | 04:17

    Полако, Новак губи у сетовима 2:0 и питање, дали ће проћи?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA